Bestelautoverzekering

Bereken je bestelautoverzekering

Wat voor auto u ook heeft, een goede autoverzekering is erg belangrijk. U wilt een verzekering die goed bij uw voertuig past. Een voordelige premie is daarbij ook niet geheel onbelangrijk. Wij bieden u altijd een passend product. Zo gaat u altijd met een gerust gevoel de weg op!

  • Altijd een passende dekking
  • Voordelige premie
  • Persoonlijke service en contact
  • Unieke services in geval van schade
  • Profiteer van premiekorting bij een volledig verzekeringspakket bij ons kantoor

Neem contact op met ons kantoor voor een persoonlijke advies op maat.

Verschillende dekkingen bestelautoverzekering

WA

Uw auto moet minimaal WA verzekerd zijn. U bent verzekerd voor schade die u bij anderen aanbrengt met de auto. Deze schade kan zowel materieel als lichamelijk zijn.

WA + EXTRA

Wilt u meer zekerheid? Dan kiest u voor WA + Extra dekking. Naast de aansprakelijkheidsdekking is uw auto ook verzekerd voor onder andere brand, storm en diefstal.

WA + CASCO

Ook wel All Risk genoemd. Dit is de meest complete autoverzekering die u kunt afsluiten. U bent dan ook verzekerd voor schade aan uw eigen auto door bijvoorbeeld botsen en slippen.

INZITTENDEN EN RECHTSBIJSTAND

U kunt uw verzekering aanvullen met een Ongevallen Inzittendenverzekering. Wanneer u of een medepassagier na een ongeval blijven invalide raakt overlijdt, biedt deze verzekering een uitkering. 

Ook kunt u de verzekering aanvullen met een Schadeverzekering Inzittenden. Schade aan spullen van- en verwondingen aan bestuurders en passagiers zijn dan verzekerd.

Ook kunt u de verzekering aanvullen met Rechtsbijstandverzekering Motorrijtuigen. In geval van een aanrijding krijgt u dan juridisch advies. 

bestelautoverzekering berekenen

Realisatie: Dutch Media Lab